Våre samarbeidspartnere

Bli med kjent med våre partnere og støttespillere.

Vi er stolte av å samarbeide med en rekke spennende og kvalitetsbevisste aktører i reiselivsbransjen på Senja og i regionen rundt. Her er noen av våre samarbeidspartnere:

Senja Husky Adventure AS

Senja Husky Adventure tilbyr hundesledekjøring og ligger kun 36 km fra oss. Her kan du bli med på en spennende tur med hundeslede og oppleve den vakre Senja-naturen på en unik måte.

Wandering Owl

Wandering Owl tilbyr guidede turer og ligger bare 4,6 km fra oss på Stonglandseidet. Her kan du bli med på spennende turer og oppleve den fantastiske naturen i området på nært hold.

Senja Roasters

Senja Roasters ligger også på Stonglandseidet, bare 4,6 km fra oss, og er den nærmeste restauranten og kaffebar. Vi har et samarbeid med dem, slik at våre gjester kan nyte gratis kaffe. Besøk Senja Roasters for deilig kaffe og et hyggelig måltid.

Senja Moments

Senja Moments holder til på Tranøya og er en historisk prestegård som er vel verdt et besøk. Med båt som eneste transportmiddel, kan du oppleve stillheten og roen på øya. Her får du også overnatting i historiske bygninger med moderne komfort, jacuzzi og deilig mat. De to søstrene som driver stedet, er eksempler på godt vertskap, og har til og med vært med på TV-programmet "71 grader nord".

Senja Experience

Senja Experience tilbyr guidede nordlysturer og vilt safari, spesielt tilrettelagt for fotografering. Med kontor på Finnsnes, er de også tilgjengelige for andre spennende opplevelser i regionen.

Senja Lodge & Mountain Guides

Senja Lodge & Mountain Guides holder til på Mefjord (92 km fra oss) tar deg gjerne med på fjelltur når det er forsvarlig. De tilbyr også isklatring for de eventyrlystne.

Snyfjellet Gård Smådyrpark

Snyfjellet Gård Smådyrpark er åpen om sommeren når temperaturene er gode, fra juni til slutten av august. Beliggende kun 50 km fra oss, er det et flott sted å besøke med familien.

Midt-Troms Museum

Midt-Troms Museum har flere interessante steder å besøke, som Kveitemuseet i Skrolsvik, Sazza med Ånderdalen museum, et lokalt ølbryggeri og kafé, Barnemuseum på Finnsnes, Hofsøy Bygdemuseum, Bergverksmuseets venner på Skaland, Lenvik Museum på Bjorelvnes og mange flere.

Norwegian Wild

Norwegian Wild tilbyr hytter og kajakk-kurs, og har også kajakkutleie og kafé. Beliggende ved inngangen til Ånderdalen Nasjonalpark, er det et flott sted å starte en naturopplevelse.

Basecamp Senja

Basecamp Senja tilbyr fine båtturer med RIB-båter, historiefortelling og overnatting. De er beliggende 74 km fra oss.

Senja Fjordhotell

Senja Fjordtell er et flott sted å bo og spise når man besøker regionen. Med båtutleie og nærhet til lokale attraksjoner, er dette et flott utgangspunkt for å utforske området. Kun 11 km fra oss.

Skrolsvik Kystferie

Skrolsvik Kystferie tilbyr overnatting, båtutleie og en ny nordlyslavvo med glassvegger, noe som gjør dette til et flott sted å besøke for å oppleve regionens fantastiske naturlandskap.

Attmed Havet

Attmed Havnet tilbyr en flott mulighet til å slappe av og nyte regionens naturskjønnhet med yoga og overnatting.

Skagi Senja Hotel & Lodge

Skagi Senja Hotel & Lodge er et flott sted å bo med nærhet til lokale attraksjoner som Bergverksmuseet og tilbyderen Basecamp Senja.

Mefjord Brygge

Mefjord Brygge er et flott hotell som tilbyr både overnatting, restaurant og ferieleiligheter. Med båtutleie og nærhet til regionens fantastiske naturlandskap, er dette et flott sted å bo når man besøker regionen.

Hamn i Senja

Hamn i Senja er et flott hotell som tilbyr overnatting, restaurant, ferieleiligheter, luksuriøse ferieleiligheter, Jacuzzi-erfaringer, bodyrafting og er et utgangspunkt for mange aktiviteter.

Elvestua

Elvestua tilbyr overnatting og godt vertskap, og er et flott sted å besøke for en rolig og avslappende ferie.

Fjordbotn Camping

Fjordbotn Camping er et magisk campingsted som tilbyr mange muligheter for gjestene. Med gjestfrie verter og nærhet til regionens fantastiske naturlandskap, er dette et flott sted å besøke når man vil oppleve naturen på sitt beste.

Andre

Visit Senja Region, Innovasjon Norge, NHO Reiseliv, Horn Media, Arctic 365, Itide AS Regnskap, Senja Kommune og Green Key er alle viktige samarbeidspartnere og støttespillere som hjelper oss å tilby våre gjester en best mulig opplevelse.

Under etablering hadde vi god støtte fra Innovasjon Norge, Hamco Bygg i Rossfjord, Molund i Sørreisa, Næringshagen i Senja, Senja Kommune, Visit Senja region.