Om oss

Nordlys, nordlysjakt, midnattsol, hundesledetur, skiturer, toppturer, sightseeing, havfiske, stormsafari, museumsbesøk og andre turer og aktiviteter i en fantastisk natur som er sjelden vakker her på Senja. Dette er aktiveter vi i Senja Arctic Lodge AS kan tilby eller formidle. Her kan du overnatte i nye, komforable og moderne hytter. Vi har elbillader.

Vi tilbyr å skreddersy noen av våre aktiviteter etter ønske fra deg. Aktivitetsønsker må avtales i god tid før ankomst. Våre aktivitetstilbud gjelder kun for våre overnattingsgjester.

Vi ligger i Valvåg på Sør-Senja, et idyllisk og rolig sted med utallige muligheter til lands og til vanns. «Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for turister som ønsker stillhet uten støy av noe slag. Vi vil være et synlig vertskap og være til stede når du trenger oss.

Hyttene, saunaen, jaccuzien og grillhytta ligger skjermet, og du kan «høre» stillheten. Ingen lyd- eller lysforurensning.

Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja i Troms. Det er utallige muligheter dersom du stopper noen dager hos oss. Du er hjertelig velkommen! – enten som bobil/campingvognturist, eller vil bo i våre nye moderne hytter. Vi har åpent hele året.

Vi kan ordne med frokost og middag (catering v/middag) for dere som bor på hyttene. Dette må bestilles i god tid før ankomst. Pris avhenger av meny. Det legges vekt på tradisjonell lokalmat.

Vertene

Kathrin
Daglig leder
Vera
Styreleder