Om oss

Nordlys, nordlysjakt, midnattsol, hundesledetur, skiturer, toppturer, sightseeing, havfiske, stormsafari, museumsbesøk og andre turer og aktiviteter i en fantastisk natur som er sjelden vakker her på Senja. Dette er aktiveter vi i Senja Arctic Lodge AS kan tilby eller formidle. Her kan du overnatte i nye, komforable og moderne hytter.

Vi har elbillader.

Vi tilbyr å skreddersy noen av våre aktiviteter etter ønske fra deg. Aktivitetsønsker må avtales i god tid før ankomst.

Vi ligger i Valvåg på Sør-Senja, et idyllisk og rolig sted med mange aktivitets-muligheter til lands og til vanns. «Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for turister som ønsker stillhet og ro . Vi vil være et synlig vertskap og være til stede når du trenger oss.

Hyttene, saunaen, jaccuzien og grillhytta ligger skjermet, og du kan «høre» stillheten. Ingen lyd- eller lysforurensning.

Vertskap og bærekraft er viktig for oss!

Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja i Troms. Det er utallige muligheter dersom du stopper noen dager hos oss. Du er hjertelig velkommen! – enten som bobil/campingvognturist, eller vil bo i våre nye moderne hytter. Vi har åpent hele året.

Vi kan ordne med frokost og middag (catering v/middag) for dere som bor på hyttene. Dette må bestilles i god tid før ankomst. Pris avhenger av meny. Det legges vekt på tradisjonell lokalmat.Våre samarbeidspartnere:
Senja Husky Adventure AS for hundesledekjøring . 36 km fra oss.
Wandering Owl for guidede turer- Stonglandseidet 4,6 km fra oss. (www.wanderingowl.com)
Senja Roasters på Stonglandseidet, 4,6 km fra oss . Nærmeste resaurant og kaffebrasseri . Vi har kaffe avtale med Senja Roasters, så her kan gjester fra oss komme å få gratis kaffe.
Senja Moments- på Tranøya: en forhistorisk og godt bevart prestegård ! Absolutt verdt et besøk! Ingen biler, for her må du over med båt! Her er det 2 søstre som er et eksemplarisk og godt vertskap. Her får du overnatting i historiske bygninger med moderne komfort ,jacuzzi, Gammel Norsk spelsau, historiefortelling og tradisjonsmat! Har vært med i 71 grader nord- TVN
Senja Experience for guidede nordlysturer og vilt safari. Spesielt tilrettelagt for fotografering. Kontor på Finnsnes. (www.senjaexperience.com)
Senja lodge & mountain guides i Mefjord (92 km fra oss) tar deg gjerne på fjelltur når det er forsvarlig. Isklatring driver de også med!
Snyfjellet Gård Smådyrpark er åpen på sommeren når det er gode nok temperaturer . Juni til slutten av august. (50 km fra oss)
Midt-Troms Museum; Kveitemuseum i Skrolsvik, Sazza med Ånderdalen museum, lokalt ølbryggeri og cafe, Barnemuseum på Finnsnes, Hofsøy Bygdemuseum , Bergverksmuseets venner på Skaland, Lenvik Museum på Bjorelvnes og mange flere .
Norwegian Wild - hytter og kajakk kurs . Kajakkutleie. Cafe. Ved inngangen til Ånderdalen Nasjonalpark!
Basecamp Senja har fine båtturer med RIB båter, historiefortelling og overnatting. 74 km fra oss.
Senja Fjordhotell - Hotell og restaurant. Båtutleie. 11 km fra oss
Skrolsvik Kystferie- overnatting, båtutleie og ny nordlyslavvou med glassvegger!. 23 km fra oss
Attmed havet- yoga og overnatting
Skagi Senja hotel & lodge- restaurant og overnatting. 75 km fra oss. Nært bergverksmuseet og basecamp Senja.
Mefjord Brygge- Hotell, restaurant, ferieleiligheter og båtutleie
Hamn i Senja- Hotell, restaurant, ferieleiligheter, luxus ferieleiligheter, Jacuzzieksperter, bodyrafting og base for mange aktiviteter!
Elvestua -med Tommy Kildahl; overnatting og godt vertskap!

Visit Senja Region, Innovasjon Norge, NHO reiseliv, Horn Media, Arctic 365, Itide AS regnskap, Senja Kommune og Green Key er våre aktive støttespillere.
Under etablering hadde vi god støtte fra Innovasjon Norge, Hamco Bygg i Rossfjord, Molund i Sørreisa, Næringshagen i Senja, Senja Kommune, Visit Senja region

Vertene

Kathrin
Daglig leder
Vera
Styreleder