Hyttene

Opplev en drømmeferie i våre moderne hytter med utsikt over vakre innsjøer og fjell. Med en perfekt beliggenhet, fullt utstyrt kjøkken og koselige fasiliteter, er dette stedet å være for en avslappende og minneverdig ferie.
Hyttene

Opplev komforten og roen i våre romslige hytter på 70 kvm fordelt på to etasjer. Med ett soverom med to enkeltsenger og kjøkken/stue i første etasje, og fire soverom i andre etasje (ett med dobbeltseng og tre med enkeltsenger), kan hyttene romme opptil 7 gjester. Vi tilbyr også en barnereiseseng på forespørsel. Bad med toalett og dusj finner du i første etasje, mens andre etasje har toalett og håndvask.

Nyt privatlivet på terrassen, med åtte meter avstand mellom hyttene. Dette gjør våre hytter perfekte for flere familier som ønsker å reise sammen. Grillhytte og badstu ligger ca 50 meter unna, mens kai og flytebrygge ligger ca 25 meter unna.

Våre hytter er fullt utstyrt for å gi deg en stressfri og avslappende ferie. Du vil finne gratis Wi-Fi, integrerte hvitevarer inkludert stekeovn og 4 kokeplater, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryseboks, brødrister, kaffetrakter, vannkoker, bestikk, glass, tallerkener og kasseroller. Under oppholdet vil du kunne se på TV med norske Canal Digital-kanaler og 10 tyske kanaler via satellitt. En praktisk utvendig bod til oppbevaring av utstyr og turklær samt en felles vedovn og vaskemaskin i resepsjonen er også tilgjengelig.

På kjølige dager kan du fyre i vedovnen i hytta, og ekstra ved kan kjøpes hos oss. Våre hytter har også elektrisk oppvarming, inkludert varmekabler i gulv på entré og bad. Hyttene er også vinterisolerte for å sikre en komfortabel ferieopplevelse.

Merk at dessverre tillater vi ikke hunder inne i hyttene til vanlig, men kontakt oss gjerne for eventuelle avtaler.

NB! Hvis du avbestiller mindre enn 1 måned før ankomst, vil du måtte betale 10% av prisen. Avbestilling mindre enn 1 uke før ankomst vil medføre 50% av prisen, mens mindre enn 24 timer før ankomst vil kreve 100% av prisen.