Overnatting i nærheten av Senjatrollet

Overnatting i nærheten av Senjatrollet

Her på Senja hadde vi frem til 2019 verdens største troll på 18 meter - Senjatrollet. I 1997 ble trollet registrert i Guinness rekordbok. Senjatrollet var et opplevelsessenter som bygde på et gammelt sagn og har skapt masse glede fra turister verden rundt.

Savnet og minnene etter Senjatrollet forsvinner nok aldri, og i dag går det mange løyper og turstier i området og som byr på mange fantastiske naturopplevelser. Det er ikke tilfeldig at området fortsatt får turistbesøk.

Vi i Senja Arctic Lodge ønsker å legge forholdene til rette slik at du får et minnerikt opphold fra Senja. Vi tilbyr overnatting på våre hytter. Hyttene er 70 kvm fordelt på to etasjer og er utstyrt med alle fasiliteter du har i det daglige liv. Vi» er mor og datter som satser på å gi en opplevelse for turister som ønsker stillhet uten støy av noe slag. Vi vil være et synlig vertskap og være til stede når du trenger oss.

Gå i kjente personers fotspor

Gangveien opp mot Senjatrollet kalles på folkemunne Signaltråkket, her har en rekke kjendiser satt sine fotspor tidligere og etterlatt sine spor i betongen.

Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja i Troms!

Ønsker du mer informasjon om overnatting på våre hytter? Da kan du trygt ta kontakt med oss i Senja Artic Lodge!