Overnatting i hytte på Senja

Overnatting i hytte på Senja

Planlegger du å besøke Senja? Ønsker du overnatting på hytte i nærheten av spennende aktiviteter?

I Valvåg på Sør-Senja finner du Senja Artic Lodge - et idyllisk og rolig sted med utallige muligheter både til lands og til vanns. Med vår beliggenhet har du store muligheter til å utforske Senja i Troms!

Vi tilbyr overnatting på våre romslige hytter. Hyttene er 70kvm fordelt på to etasjer og er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter som kjøkken, bad, WiFi og alt utstyr du er vant med i det daglige. Her kan du nyte naturskjønne omgivelser og slappe helt av. På skjæret utafor hyttene ligger ofte sel/kobbe og hviler seg. Samtidig skal du ikke bli overrasket dersom du får et glimt av både elg, rev og hare.

Overnatting med både grillhytte og badstue

Hver eneste kveld fra klokken 18 kan du leie vår grillhytte. Vi ordner med alle nødvendige ingredienser for vellykket grilling. I tilknytning til grillhytta har vi ei vedfyrt badstutønne. Her kan du ta badstu mens du nyter den fantastiske utsikten inni Valvågen og utover fjorden. Det er sitteplass til ca. 4 stk. Hos oss kan du forvente komfort og luksus!

Spennende aktiviteter

Ved siden av idyllisk overnatting, kan du nyte alle spennende aktiviteter Senja har å by på. Her finner du alt fra Nordlysjakt, fisking, aking og spennende gåturer. Du finner uforglemmelige løyer rett utenfor hytten. Vi blir overrasket dersom du rekker å kjede deg når du besøker oss.

Overnatting med autentiske mattradisjoner

Vi kan ordne med frokost og middag (catering v/middag) for dere som bor på hyttene. Dette må bestilles i god tid før ankomst. Vi legger stor vekt på tradisjonell lokalmat.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon vedrørende overnatting i våre hytter!