Flyplass Senja

Flyplass Senja

Hvis du planlegger en tur til Senja, lurer du kanskje på hvordan du kommer deg dit med fly. Bardufoss flyplass (BDU) er den nærmeste flyplassen til Senja. Hertz har bilutleie på flyplassen, og det går også flybuss til Finnsnes. Fra flyplassen til Finnsnes Hurtigbåt- og bussterminal er det en 46 km kjøretur, hvor du finner rutebusser og flybuss, samt drosjer.

Hvis du ikke finner en passende flyavgang til Bardufoss, kan du vurdere Tromsø flyplass (TOS), som er den nest nærmeste flyplassen. Fra Tromsø flyplass er det en 160 km kjøretur til Finnsnes Hurtigbåt- og bussterminal. Det går også hurtigbåt og Hurtigruten til Tromsø og Harstad.

Når du har ankommet Finnsnes, er Senja Arctic Lodge et flott sted å bo. Lodge tilbyr moderne hytter med fasiliteter som elbilladere, sauna, jacuzzi og grillhytte, alt i en vakker og skjermet beliggenhet. Med en lang liste over aktiviteter å velge mellom, som nordlys-, midnattsol- og stormsafari, hundesledetur, toppturer, fiske og sightseeing, vil du aldri kjede deg på Senja. Vertskapet, en mor og datter, vil gjerne tilpasse aktiviteter etter dine ønsker, slik at du får en skreddersydd opplevelse på Senja. Med fokus på bærekraft og tradisjonell lokalmat tilbyr Senja Arctic Lodge også catering av frokost og middag for gjester som bor i hyttene. Så hvorfor ikke besøke Senja og Senja Arctic Lodge for en opplevelse du sent vil glemme?