Turer og sykling

Send en forespørsel

Turer

De mest kjente turløypene i nærområdet er Ånderdalen Nasjonalpart og Dronningruta med hhv 20 og 10 min kjøring fra Valvåg. Det er ellers utallige merkede turløyper og ruten for fjellvandring over hele Senja.

Vi samarbeider med ekstern aktør for guiding av toppturer.

Den 8 km lange Dronningruta er for alle turgåere.

Rundt Stongodden på Stonglandshalvøya strekker den rundt odden, men man kan også gå tvers over halvøya gjennom skog og litt fjell. Turen langs sjøen er absolutt å anbefale. Turløypa går gjennom et spennende naturreservat.

Sykling

Vi hjelper deg gjerne med å leie sykkel. Som syklist er du velkommen til å telte hos oss. Vi har dusj og wc , sauna, samt grill -og kokemuligheter. Klær og telt kan du tørke innendørs.

Verdens nordligste sykkelritt, Artic Race of Norway,  har gått flere ganger over Senja, siste gang i 2021. Dette rittet er en av Topp 5 i Thor Hushovds anbefalte sykkelturer i Norge.

Om sommeren kan du velge og vrake blant et nettverk av veier og stier for sykling. Du trenger bare gå ut av døren og sette deg på sykkelen. Stadig flere har oppdaget Senja som sykkeldestinasjon. Syklister på alle nivåer, fra racere  til uerfarne syklister, kan finne spennende sykkelruter på Senja.

No items found.