SUP board

Lei et SUP-board hos Senja Arctic Lodge og opplev avslappende padling på vannet. Perfekt som en avkjølende tur etter en varm saunaopplevelse.

Lyst til å oppleve naturen på en annerledes måte? Lei et SUP board hos oss og utforsk områdene rundt Senja Artic Lodge. SUP står for Stand Up Paddleboarding, en aktivitet som passer for alle uansett alder og ferdighetsnivå. Med et SUP board kan du padle rundt på vannet og nyte naturen i ditt eget tempo.

Ikke bekymre deg hvis du ikke har så god balanse, du kan enkelt sitte på SUP brettet og padle rundt. Våre SUP boards er stabile og enkle å bruke, så du vil raskt få taket på det. Utforsk den vakre naturen i området fra vannet og opplev en rolig og avslappende tur.

Etter en lang dag med aktiviteter eller en lang reise, kan du nyte en avslappende tur på vannet. Du kan også legge til en avkjølende tur etter en lang økt i saunaen. Våre flytevester gir deg trygghet og sikkerhet under turen, og du kan leie SUP boardet for opptil 2 timer for kun 200 kroner.

Med Senja Artic Lodge som base kan du utforske fantastiske naturområder i Troms. Vi tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for å sikre at våre gjester får en uforglemmelig opplevelse. SUP er en av våre favorittaktiviteter, og vi er glade for å kunne tilby dette til våre gjester.

Så hva venter du på? Lei et SUP board hos oss, og opplev naturen fra en ny vinkel. Vi gleder oss til å se deg!