Natur- og dyreopplevelser – helt gratis

Opplev en mangfoldig og spennende natur uten å betale en krone. Utforsk vårt område på 860 mål og få muligheten til å se ørn, sel, elg, rev, hare og mye mer. Ta flotte bilder og nyt den fantastiske utsikten fra fjelltoppen.

Senja er en av Norges mest spektakulære og varierte øyer, med en rikdom av natur- og dyreopplevelser som venter på å bli utforsket. Med vår store eiendom på 860 mål, som strekker seg fra havet til fjelltoppene, har du en unik mulighet til å oppleve alt øya har å by på.

For fuglekikkere og naturfotografer er vår eiendom en absolutt drømmedestinasjon. Ørnene er en viktig del av økosystemet her og de er en regelmessig syn for våre gjester. Du kan observere ørner i deres naturlige habitat og få muligheten til å fotografere disse majestetiske skapningene på nært hold. I tillegg til ørner, er det en rekke andre fuglearter å se på eiendommen vår.

Om du ønsker å utforske den vakre skjærgården, vil du sannsynligvis støte på sel og kobb, som ofte hviler på skjærene utenfor hyttene våre. Det er en flott opplevelse å se disse søte dyrene i sitt naturlige miljø. Og det stopper ikke der - vi har også en stor elgbestand, samt hare og rev, som er vanlige syn på eiendommen vår.

For de som ønsker en aktiv ferie, kan du utforske våre flotte oppkjørte langrennsløyper som ligger like i nærheten av hyttene. Hvis du foretrekker å utforske på egen hånd, er det også mulig å gå på ski utenom løypene på passe snø. Du kan også tilbringe dagen på terrassen og se ulike fiskearter hoppe og boltre seg i sjøen.

For de som liker å plukke bær, er det også gode muligheter for det. På vår eiendom finner du blåbær, tyttebær, multebær, ville bringebær og krøkebær, alt som kan plukkes og tas med hjem. Du kan også ta en tur i marka og oppleve en fantastisk utsikt fra den høyeste fjelltoppen, hvor du kan se utover hele Solbergfjorden, mot Vågsfjorden og øyene rundt.

Alt i alt, på vår eiendom på Senja, kan du oppleve en rekke fantastiske natur- og dyreopplevelser som vil gjøre ferien din minneverdig. Med så mye å se og gjøre, er det ingen grunn til å reise langt unna for å få en opplevelse for livet!